Funkcionális köredzés otthoni eszköztárral

Szükséges eszközök:
Ezenkívül szükség lesz:

Szerezz azonnali hozzáférést a több, mint 50 videóból álló videótárhoz

Folyamatosan bővülő edzéskínálatunkhoz való hozzáférésed mellett tagja lehetsz egy támogató és motiváló közösségnek.

14 napos hozzáférés csak 3.990 Forintért

BÁRHOL ELÉRHETŐ

Nézd meg az órákat egyszerűen telefonodról vagy laptopodról.

SZAKÉRTŐI TÁMOGATÁS

Több éves tapasztalattal rendelkező oktatóktól.

Elégedettségi garancia

Egyszerű lemondási lehetőséget biztosítunk.

NÉZD VISSZA BÁRMIKOR

Változatos videótár és folyamatosan frissülő edzések.

Gyakran ismételt kérdések

Amikor a tranzakció megtörténik, azonnal él a jogosultság és indul a vásárolt idő, így érdemes akkor vásárolni, amikor az első tréninget kezdenéd.
2 hétig biztosan. Ahogy új videók kerülnek fel, az utolsók törlésre kerülnek.
Az ONLINE menüpontban minden edzéstípusról találsz leírást. Ezen kívül dolgozunk azon, hogy minden kategóriához készüljön egy általános információs videó.
A videótárunkat elsősorban azoknak szánjuk, akik vagy jártak már hozzánk a Stúdióba, vagy máshová, ahol a helyes mozgásminták alapjait személyes kontakt segítségével elsajátították. Azonban minden videónkban nagyon sokat magyarázunk, a kiindulóhelyzeteket, gyakorlatokat több szögből mutatjuk és adunk kezdő-/haladó alternatívákat is. Így ha ezekre figyelmet szánsz, akkor otthon is, kezdőként is minőségi edzést tudsz végrehajtani. Válogass bátran az edzéstípusok között! A tested úgyis jelez, ha valami nem jó neki. Fontos, hogy figyelj ezekre a jelekre!
Alapból minden tréningünk úgy épül fel, hogy kezdő-/haladó verziókat is mutatunk a gyakorlatokra. Amennyiben egymásra épülő sorozatról van szó, azt az edzés címében megjelöljük.

24 órás, heti vagy 30 napos korlátlan jogosultságot egy hetente többször, órarend alapján frissülő videotárhoz, melyben strukturáltan megtalálod a Számodra megfelelő tréningeket.
Havi előfizetés esetén hozzáférést a zárt Facebook-közösségünkhöz, ahol szakmai újdonságokkal, érdekességekkel, blogbejegyzésekkel várunk.

Amire szükséged van: Egy nyugodt hely, ahol elférsz csúszásmentes szőnyeg (jógamatracot ajánlunk),kényelmes öltözet, törölköző, innivaló.
24 órás hozzáférés ára 1.490 Ft, havi korlátlan hozzáférést 9.990 Ft bevezető áron tudod megvásárolni.
A videótárban található felületet minden internetképes eszközön így akár telefonon, tableten, laptopon és asztali számítógépen kényelmesen tudod használni.
A vendégeinkkel való jó kapcsolat nagyon fontos számunkra.
Amennyiben nem vagy elégedett  szolgáltatásunkkal, kérjük jelezd felénk indoklással a vásárlástól számított 14 naptári napon belül. Biztosan találunk megoldást!

Észrevételeddel vagy technikai problémával is nyugodtan keress bennünket kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeinken.

Vásárlóink mondták