Találd meg a Neked való mozgásformát

Mozogj szabadon akár a nappalidból!
Szerezz hozzáférést a folyamatosan frissülő videótárhoz.

Tedd napirendre a mozgást! Csatlakozz, hogy online követhesd óráinkat vagy visszanézhesd edzéseinket videótárunkból, amikor időd engedi.

Kövesd edzéseinket bármilyen eszközön

Figyelmet fordítunk a helyes mozgásminták elsajátítására, a tartásjavításra, fizikumunk és lelki egészségünk együttes fejlesztésére. Hiszünk a prevencióban és az egészséges életmód nyújtotta kiegyensúlyozottság átütő erejében.

BÁRHOL ELÉRHETŐ

Nézd meg az órákat egyszerűen telefonodról vagy laptopodról.

SZAKÉRTŐI TÁMOGATÁS

Több éves tapasztalattal rendelkező oktatóktól.

Elégedettségi garancia

Egyszerű lemondási lehetőséget biztosítunk.

NÉZD VISSZA BÁRMIKOR

Változatos videótár és folyamatosan frissülő edzések.

Gyakran ismételt kérdések

Automatikusan megújuló, 30 napra szóló korlátlan jogosultságot az általad kiválasztott alap vagy speciális csomag tréningvideóinak elérésére. A csomagokban heti szinten frissülnek a tréningek. Alapcsomagunk (Videótár BASIC) 7 napos ingyenes próbaidőszakkal előfizethető.
Amire szükséged van: Egy nyugodt hely, ahol elférsz csúszásmentes szőnyeg (jógamatracot ajánlunk),kényelmes öltözet, törölköző, innivaló.
Csomagjaink egyedi árazásúak, itt éred el őket. Ha alap Videótár előfizető vagy, speciális csomagjainkhoz kedvezményes áron juthatsz hozzá.
A videótárban található felületet minden internetképes eszközön így akár telefonon, tableten, laptopon és asztali számítógépen kényelmesen tudod használni.
A vendégeinkkel való jó kapcsolat nagyon fontos számunkra.
Amennyiben nem vagy elégedett  szolgáltatásunkkal, kérjük jelezd felénk indoklással a vásárlástól számított 14 naptári napon belül. Biztosan találunk megoldást!