Testet és lelket építő mozgásformák

Célunk és egyben hitvallásunk, hogy fizikumunk építése csak a helyes mozgásminták elsajátításával válik testi-lelki egészségünkre. Ezért kiemelt fontossággal kezeljük a prevenciót, a regenerációt és szükség esetén a korrekciót. Komolyan vesszük hivatásunkat, melyben a Ti egészségetek minden esetben prioritás. Ez szakmai hitelességünk alapja.

Minden korosztály számára

A speciális odafigyelést igénylő Vendégeinket is nagy szeretettel várjuk a JAVE családias, vidám környezetében. A fiatal és a szenior korosztály, a gerincpanaszokkal élők, valamint a kismamák és a várandósság után regenerálódni vágyók is megtalálják a számukra megfelelő mozgásformákat.

Gyakran ismételt kérdések

Kérjük regisztrálj ide kattintva a Booked4us oldalon, ahol csak egyszer kell megadnod az adataidat, és utána kényelmesen, pár kattintással be tudsz majd jelentkezni valamennyi óránkra.

Kérjük, hogy mindenképpen hozz magaddal törölközőt és váltócipőt. Ha rendelkezésedre áll, javasoljuk a saját matrac (jógaszőnyeg) használatát.

A Booked4us oldalon a Bejelentkezés után a Foglalásaim menüpontban tudod lemondani foglalásodat. Kérjük, kezeld etikusan a jelentkezéseidet, hogy mást értesíteni tudjunk, ha Te mégsem tudsz jönni.

Elsődlegesen a helyes mozgásminták elsajátítását, a testtudat erősítését javasoljuk, melyekre leginkább a lassabb, Body&Mind típusú tréningjeink alkalmasak. Javaslatunk, hogy többféle tréninget próbálj ki, hogy megtaláld a Számodra leginkább megfelelő mozgásformát.

Aktuális árlistánkat ide kattintva találod. Alkalmi jegyet illetve 10 alkalmas bérletet tudtok hozzánk váltani, valamint online közösségünkhöz is van már lehetőségetek csatlakozni.

Iratkozz fel hírlevelünkre és csatlakozz közösségünkhöz