deepWORK®

Intenzív, egyszerű, különleges. Csoportosan, mindenféle eszköz nélkül végzett holisztikus funkcionális tréning. A deepWORK® órák különböző szakaszokból állnak, amelyeknek az öt természeti elem – föld, fa, tűz, fém és víz – az alapja.

A deepWORK® mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy megfelelő légzésgyakorlatokkal kombinálva mindig együtt jelenjen meg benne az erő és a nyújtás, azaz a feszülés és kiengedés (YIN-YANG)

A tréning résztvevői saját mozgástempójuk és légzésritmusuk szerint végzik a gyakorlatsorokat. A deepWORK® gyakorlatok speciális ismereteken alapulnak, komplex mozdulatsorokból állnak, és a résztvevők tudatos, felelősségteljes jelenlétére építenek.

A deepWORK® óra egyes szakaszainak végén a résztvevők energiaszintje jelentősen visszaesik. Ez az a technika, amelyre meditációs terápia, az úgynevezett dinamikus meditáció is épít. Ezt a főként távol-keleti gyökerekkel rendelkező gyógymódot depresszióban, rákban vagy pszichoszomatikus betegségekben szenvedő egyéneknél alkalmazzák.