Gerinctréning & Stretch
& Relax

Gerinctréning

Ez a speciális gerincgimnasztikai tréning mobilizáló, stabilizáló, erősítő, nyújtó és egyensúlyfejlesztő gyakorlatokra épül. A lassabb, lágyabb, mozdulatok, a folyamatos instrukciók segítik a helyes mozgástechnika elsajátítását, a testtudat erősítését, kiemelt figyelmet fordítva az izmok, az izületek és a fascia rugalmasságának helyreállítására, megőrzésére, fejlesztésére.
 
Gerincünk egészsége a mi egészségünk!

Stretching

Mozgás során izmaink, izületeink állandó igénybevételnek vannak kitéve, ezért fontos rugalmasságukat fenntartani és fejleszteni.
Ez a speciális mozgásprogram segíti az izmok rugalmasságának megőrzését, helyreállítását, fejlesztését, fokozza a lazaságot, kitolja az ízületi mozgáshatárokat. A lassabb mozdulatok, a folyamatos instrukciók segítik a helyes mozgástechnika elsajátítását, a testtudat erősítését. 

Relax

Az óra végén ellazítjuk testünket, elengedjük a bennünk lévő feszültséget, lecsendesítjük elménket, s végül megpihenünk.
 
Az egymásból építkező gyakorlatok, a lágy zene és az óra végi relaxáció teszik igazán harmonikussá ezt az órát test és lélek számára egyaránt.
Gerincünk egészsége a mi egészségünk!